Menu

SPACE MATTERS

La nostra geografia (anatomia) i la nostra història (desenvolupament embriològic) ens ajuden a descobrir on som al nostre cos i com hi arribem. Explorar aquests processos, corporeïtzar-los, obre la possibilitat de redescobrir, afinar i expandir la dinàmica de moviment – la meva creativitat improvisatòria i compositiva a la dansa.

 how we move in space.

      how we displace space.

             how we occupy space.

      how we are space.

Com ens movem a l’espai

Com ens desplacem a l’espai

Com ocupem l'espai

Com som l’espai…?

Nina Piulats Finger

catalanoalemana, dedicada a la dansa, al treball corporal-somàtic i al ioga en l´àmbit de l´ensenyament, performatiu i de la recerca filosófico-artística. Llicenciatura en Cultura & Llengües Estrangeres i Pedagogia, MA en Cultura de la Dansa/ Tanzkultur V.I.E.W.

Es vincula professionalment al món de la dansa des del 2007 a Alemanya. El contacte amb l´’escola Moving on Center/ EE.UU canvia la seva forma d´entendre el cos, el moviment i l´expressió artística. Es forma en Educació Somàtica d´Arts Participatives i més tard aprofundeix els seus estudis en Body-Mind Centering©. La seva recerca s’enfoca en la experiència individual i compartida del procés de corporeïtzació/Embodiment, en copsar el diàleg entre la consciència i el moviment amb la naturalesa radical del propi cos com a guia. Treballa com a facilitadora de cursos i projectes de dansa contemporánea, moviment somàtic, contact improvisació i hatha vinyasa ioga a centres cívics, artístics i terapèutics de Girona, Barcelona i Alemanya. Forma part del Mohm Collective (Corea S./ Alemanya) i Dikova.Piulats (Barcelona).


Curs passat:

Del: 20/03/2022 al 20/03/2022
10:00h a 14:00h
35€