Menu

El taller es basarà en l’ús del canvi de pes i l’equilibri, mentre es comparteix el terra/support amb un company. El focus estarà en despertar un cos sensible, que és a la vegada molt permeable i transparent per poder llegir els seus impulsos que es transmeten dels altres. Donar atenció a la manera d’acostar-nos al cos de l’altre, amb sensibilitat i cura, per tal de crear un ambient on qualsevol tipus d’aixecament pugui passar sense gaire esforç ni dolor.

Construirem la tonicitat del cos, que és fort, alhora articulat i àgil. Un cos, que pot canviar constantment entre el paper de «base» i el de «volant» per tal d’aconseguir la plena comprensió de cada situació. El treball es focalitza en construir la confiança per deixar anar totalment el pes i cedir a la responsabilitat de l’altre. Establint aquestes bases poden aparèixer el joc i la imaginació.

El llenguatge amb què tractem es troba a la frontera entre contact, partnering i circ.

Anamaria i Magí es van conèixer el 2018 a Barcelona i, amb els seus interessos artístics comuns, van començar a col·laborar en la recerca de nous principis de partnering. Els va portar a la creació del seu duet a l’aire lliure anomenat COSSOC, que es va estrenar al Festival Sismògraf 2021. A més de l’actuació, la seva col·laboració es va ampliar en la creació d’un curtmetratge de dansa amb Ignasi Castanyer i un taller, basat en el llenguatge comú que han desenvolupat durant els darrers tres anys.

Anamaria Klajnšček va néixer a Eslovènia i es va graduar a Amsterdam (AHK). Va treballar per la companyia alemana TanzMainz, creant peces amb Sharon Eyal, GN/MC, Guy Weisman i Roni Haver. Actualment treballa com a freelance amb diferents coreògrafs: Roser López Espinosa, Pere Faura, Maja Delak, Guy Nader i Maria Campos, a més de fer el seu propi treball. Actualment està de gira amb COSSOC i crea un solo, que s’estrenarà a la tardor del 2022.

Magí Serra és intèrpret i creador establert a Barcelona. És un intèrpret polivalent que treballa per a molts dels coreògrafs més actius de l’escena catalana com Roberto Olivan, GN/MC, Roser López, Lali Ayguade o Sònia Gomez. Fa sis anys va començar a crear els seus propis projectes: Esvorell, que es va estrenar a la Fira Mediterrània de Manresa (2016) i el solo La mesura del detall, estrenat al Festival Sismògraf (2018). Actualment està de gira amb les seves peçes Brots Transhumants i COSSOC.


Curs passat:

Del: 04/06/2022 al 05/06/2022
10h a 14h
55€
10% de descompte si fas els dos tallers Lupa