Menu

En aquest taller potenciarem la nostra creativitat i les nostres habilitats.

Escollirem un tema concret i cada participant elaborarà el seu propi discurs. Un cop elaborat el discurs es realitzarà una acció artística escollint cada participant el llenguatge que desitgi: moviment, interpretació, vídeo instal·lació, fotografia, text, performance… Tot el procés serà compartit i guiat.

Biografia

  LaBuena Cia

  Són David Franch i Arantza López Medina, creadors i intèrprets, formats en arts escèniques. Ell especialitzat en noves dramatúrgies. Ella, en coreografia i dansa contemporània. Coincideixen l’any 2011 a L’animal a l’esquena (Celrà), treballant en un projecte de videocreació. Interessos comuns en relació a la creació escènica contemporània i trajectòries tan divergents fan que trobin punts en comú i que es decideixin a treballar junts. El 2013 creen el seu primer espectacle escènic Ossos en el agua. Reben el suport econòmic de l’OSIC (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya) Obtenen residència de creació a Azala Kreazio Espazioa (Vitòria), en el C.C.Can Felipa i a l’Antic Teatre. Estrenen la peça l’any 2014 a la V Edició del Cicle El meu veí fa performances, Barcelona. Obtenen el Premi del Públic i 1er Premi del Jurat a la Caravana de Tráilers organitzada per G.R.U.A. dins del marc del Festival Grec de Barcelona. Óssos en l’aigua s’ha pogut veure en el Antic Teatre, Arts Santa Mónica, Versus Teatre i Centre Párraga (Múrcia). Ossos en el agua ha estat peça seleccionada pel Circuit de la Xarxa de Teatres Alternatius. Es podrà veure a València, Madrid, Vigo, Santander, Bilbao, Tenerife i el Festival Teatroacciones de Burgos, durant la tardor de 2015. El 2016 estrenen A Placer coproducció del CAET Terrassa, Antic Teatre i Escena Poblenou. Estrenat al Festival TNT de Terrassa.

  Arantza lópez Medina

  Diplomada en Magisteri, especialitzada en Educació Especial, postgraduada en Migració i minories i Màster en Dansa Moviment Teràpia. Es forma en dansa i teatre amb coreògrafs i mestres d’àmbit nacional i internacional. Des del 1996 ha treballat en nombrosos projectes amb companyies professionals de dansa, en escoles públiques, i entitats públiques i privades on la dansa i la pedagogia han estat una eina bàsica d’inclusió social: Nats Nus, Sudansa, Apropa Cultura, Liant la Barata i coreògrafs com Jordi Cortés, Constança Brncic, Alexis Fernández (Maca) entre d’altres. Des de l’any 2001 ha desenvolupat la seva faceta escènica, treballant com a intèrpret i creadora en diversos espectacles i companyies. El 2013, juntament amb l’actor i performer David Franch funda Labuena Companyia.

  David Franch

  S'ha format en diferents disciplines escèniques com a teatre, circ, clown, performance dins i fora de Catalunya. Ha estat membre de la Companyia Amaranto (2001-2007) amb qui va realitzar Marea baixa, Bol de sopa xinesa i una forquilla, Indignes i Four movements for survival, els últims, co-produccions del Mercat dels Flors i del Teatre Lliure. L’any 2008 cofunda la companyia Col·lectiu 96º amb la qual ha realitzat Després de mi epitafis, Donar puntades per no desaparèixer i Fingir, tres espectacles amb coproducció del Teatre Lliure, el CAET Terrassa, Centre Párraga i L’Escorxador d’Elx. Amb aquests espectacles han realitzat vàries gires d’àmbit nacional i internacional. També ha realitzat creacions en solitari, com L’últim enemic, amb coproducció del CAET de Terrassa, Escena Poble Nou i l’Antic Teatre. El 2013 crea amb Arantza López Medina Labuena Companyia. Actualment dóna diferents tallers de creació, interpretació, improvisació i gest en diferents centres i escoles de Barcelona compaginant-ho amb les creacions i les gires.


Curs passat:

Del: 28/10/2017 al 28/10/2017
dissabte i diumenge de 11h a 15h
70€