Menu

Nivell: iniciació/intermig

En aquestes sessions volem endinsar-nos en l’exploració del cos com a eina motriu i expressiva. Ens disposem a descobrir el nostre potencial físic a través de l’exercici, la conciencia corporal i el plaer de moure’s.

Posem especial èmfasi en el treball de suport amb el terra, el pes i la mecànica de la pròpia estructura corporal per tal d’aprofundir en les principals mecàniques i dinàmiques de moviment . Busquem alliberar-nos de tensions innecessàries i utilitzar els impulsos, transferències del pes i dinàmiques del propi cos per a projectar-nos a l’espai. Combinem pautes obertes d’exploració amb exercicis més guiats que ens ajudin a aprofundir i ampliar les possibilitats infinites del moviment.

MIREIA DE QUEROL

Creadora independent, ballarina i professora de dansa contemporània resident a Barcelona. Graduada amb el Grau superior de Dansa Contemporània (BA Modern Theatre Dance) a Theatreschool, Amsterdam School of the Arts (AHK), d’Holanda, 2003-2007. Paral·lelament es llicencia en Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona (2001-2008). Des de 2007 combina el seu propi treball de creació en col·laboració amb altres artistes amb el treball d’intèrpret. Actualment col·labora amb Cecilia Colacrai i Anna Rubirola en el Col·lectiu Big Bouncers amb qui també gestiona l’espai de Creació La Visiva. Forma part del Group La Bolsa, amb qui ha creat la peça “La Mesura del desordre”, juntament amb el coreògraf Thomas Hauert. També treballa regularment amb els coreògrafs Albert Quesada (Bèlgica), Àngels Margarit (Barcelona), i ha treballat amb altres coreògrafs com: Kenzo Kusuda, Arantxa Sagardoy (Cia.Plan B), i Sebatián García Ferro entre d’altres. Forma part de l’equip artístic de la Mostra IN SITU, una mostra d’arts del moviment que va néixer el 2012 i té com a seu l’Arts Santa Mònica, Barcelona.


Curs passat:

Del: 01/07/2017 al 31/07/2017
Tots els dilluns i dimecres de juliol de 20h a 21.30h
Tot el curs 60€. Classe solta 10€
10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD