Menu

Aquests entrenaments estan pensats per a potenciar les capacitats tant físiques com perceptives dels participants, i oferir un espai que possibiliti un joc actiu i flexible. Volem endinsar-nos en l’exploració del cos com a eina motriu i expressiva. Ens disposem a descobrir el nostre potencial físic a través de l’estudi del moviment, la conciencia corporal i el plaer de moure’s. Combinem pautes obertes d’exploració amb exercicis més guiats que ens ajudin a aprofundir i ampliar les possibilitats infinites del moviment.

ANNA RUBIROLA

Creadora independent i intèrpret, resident a Barcelona. Des del 2005 combina la feina d’intèrpret amb la creació pròpia i col·lectiva. Actualment forma part del col·lectiu Big Bouncers juntament amb Cecilia Colacrai i Mireia de Querol, amb qui ha realitzat diferents peces i amb qui gestiona l’espai de creació La Visiva. Big Bouncers ha rebut l’aplaudiment a la creació Emergent dels Premis Sebastià Gasch 2015. També forma part de G.R.U.A (Grup de Recerca d’Universos Artístics) juntament amb Pere Faura i Claudia Solwat. G.R.U.A genera nous contextos d’exhibició artística com Caravana de Tràilers (Festival Grec/Festival Sismògraf, Festival TNT), i Tacet (Festival Grec).

Forma part del Group LaBolsa que ha creat La Mesura del desordre amb direcció de Thomas Hauert estrenada al Festival Grec 2015. Anteriorment ha col·laborat en projectes de creació amb creadors com Pere Faura, Joao Lima, Maria Montseny, Mira Calix i Alexander’s Annex (Londres), Oriol Roca, i Vrak’ Trio (França). Ha treballat com intèrpret a diverses companyies: Àlex Rigola, Erre que Erre, Sol Picó, Iliacan, Búbulus, Array (Londres), F.& C. Ben Aïm (Paris). Ha participat en els projectes Caldera Express dirigits per Julyen Hamilton i John Jasperse.

Ha dirigit la preparació física d’actors en produccions de teatre de Pau Carrió i Àlex Rigola, i creat la coreografia d’Enric V, Hamlet i Nit de Reis, de Pau Carrió. Imparteix cursos de dansa contemporania, improvisació i composició des de l’any 2000 a diferents centres internacionals.

www.annarubirola.wordpress.com


Curs passat:

Del: 18/09/2017 al 22/09/2017
de 18:30h a 20h
60€
10% de descompte amb el carnet de l’APDC i APCC i alumnes del CSD