Menu

Un cos que es posa en moviment

Un cos atent, present, espontani que es posa en acció

Un cos que traspassa la incertesa i crea

Dos cossos que es toquen sense tocar

Farem un entrenament per crear una alineació entre cos-ment-energia perquè estigui disponible per l’acció. Ho farem a través de diferents pràctiques energètiques, respiració i moviment. Ens entrenarem per poder crear en temps real al final de la classe.

M’interessa investigar aquest espai entre, entre un cos i l’altre, entre el cos i l’espai, entre el cos i el so. En aquest espai és on emergeix l’escolta perquè pugi començar el diàleg entre tu i quelcom exterior. Allà és on posarem l’atenció, en permetre que allò invisible es pugui convertir en matèria/moviment/acció a través de la presència atenta dels cossos.

Viatjarem a través de diferents pràctiques que engloben la meva forma d’enfocar el moviment i la dansa, principalment Keep moving method i Mètode Feldenkrais, les dos posen la atenció en prendre consciència d’un mateix en acció.

Èlia Genís Rodríguez es ballarina, creadora, dansa terapeuta i instructora del Mètode Felendkrais.

La curiositat i passió en relació el moviment, l’art i la humanitat ha anat gestant la seva formació i recorregut professional.

S’inicia en la dansa clàssica formada per la Royal Academy of Ballet. Segueix la seva formació amb Mercedes Boronat amb qui profunditza sobre el coneixement de la consciència, l’energia i la seva aplicació en l’acte creatiu, amb qui descobreix la pràctica del Keep Moving. Participa com a ballarina en diferents espectacles de la coreògrafa com Butterfly, Happy Ha Ha, To cook for i en diferents site specifics. També forma part del seu projecte pedagògic donant classes a actors i ballarins, així com en projectes socials i comunitaris.

Es forma coma dansa terapeuta aplicant els coneixements de la dansa com a mitjà d’intervenció social. Segueix la seva investigació alternativa a la dansa amb la formació del Mètode Feldenkrais, pràctica que l’ajuda a entendre la tècnica des de la riquesa de les pràctiques somàtiques.

Actualment finalitzant la formació en Coreografia i Interpretació a l’Institut del Teatre.

Ha sigut intèrpret creadora amb coreògrafs com Mercedes Boronat, Sabine Dahrendorf, Lipi Hernandez, les Filles Follen, Javier Guerrero entre d’altres.


Curs passat:

Del: 07/07/2020 al 23/07/2020
Dimarts i dijous de 18.30h a 20h
Curs sencer: 45€ / classe solta: 12€
10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD