Menu

En aquests entrenaments dedicarem un espai a aprofundir i descobrir les possibilitats infinites del moviment, a partir tant de pautes de treball obertes que ens ofereixin un marc d’exploració individual i col·lectiva, com de l’estudi més concís de les mecàniques del cos, coordinacions i qualitats de moviment.

Volem oferir un espai d’aproximació al cos d’una manera oberta i alhora profunda, que ens permeti desplegar les nostres possibilitats, un espai per a descobrir-se i sorprendre’s.

Algunes paraules clau del treball seran: suport, escolta, base, direcció, mirada, musicalitat, to, dinàmica, pes, fluïdesa, articulació, composició, consciencia, impuls, etc.

Urša Sekirnik

es va graduar a SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) al 2011 i habitualment treballa com a performer i ballarina. En el seu treball està buscant maneres de trobar un terreny comú amb el públic, ja sigui en un nivell emocional tot compartint una història personal on el públic s’hi pugui sentir identificat (com en Les il·lusions visibles d’un cos congelat, 2011/2012 i L’altre buit, 2013) i/o a través de l’(ab)ús de canals àmpliament utilitzats com l’Skype (Les il·lusions visibles d’un cos congelat), blogs (Arriving.Soon., 2011) i botiges web (À la Cart Performance Webshop, 2014) .

Al 2010 l’Urša esdevé cofundadora de KUD NUM, un col·lectiu artístic multidisciplinari i una productora amb seu a Škofja Loka, Eslovènia. Com a ballarina va participar en la peça The Show Must Go On de Jerome Bel i ha estat col·laborant amb la Joana Serra (Espanya), CollectifPoPs (Espanya), Phoebe Osborne (Estats Units), entre altres. Actualment està dins del projecte O.V.N.I. del col·lectiu Big Bouncers (Barcelona). Ha estat convidada a diverses residències (tragantDansa, Barcelona; Muelle3, Bilbao; CUK Kino Šiška, Ljubljana; CC Albareda, Barcelona; CC Barceloneta, Barcelona; Dance Theatre Ljubljana; Moveo, Barcelona; Estruch Sabadell, Espanya; NDA, New York; nunArt, Barcelona, Castellbell I Vilar) i ha desenvolupat el seu treball en col·laboració amb altres artistes nacionals i internacionals (Aksioma – Institute for Contemporary Arts, Ljubljana; CUK Kino Šiška, Ljubljana; Zavod Bunker, ljubljana; Eye Amsterdam; Drugo More, Rijeka; Antic Teatre, Barcelona…).

Mireia de Querol

Coreògrafa, ballarina i professora de dansa contemporània, resident a Barcelona. Graduada en el Grau Superior de Dansa Contemporània a la Theatreschool (AHK), Holanda, 2003-2007. També es llicencia en Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona (2001-2008). Com a coreògrafa treballa amb les artistes Anna Rubirola i Cecilia Colacrai, formant el col·lectiu Big Bouncers, amb el qual han creat diverses peces, de les quals Big Bounce ha rebut el Premi Sebastià Gasch, Aplaudiment a la creació emergent, FAD 2015. Des del col·lectiu gestionen l’espai de creació La Visiva des del 2014. Forma part del Group la Bolsa, el qual col·labora amb Thomas Hauert en la creació de la peça La mesura del desordre (Festival Grec 2015). El seu solo I tots els altres (2011), fou guanyador del 3er Premi al Baltic Movement Contest de Gsansk, Polònia (juny 2011). Com a ballarina treballa regularment amb el coreògraf i ballarí Albert Quesada, i amb la Cia.Mudances, dirigida per Àngels Margarit. Ha treballat amb coreògrafs com Kenzo Kusuda, Arantxa Sagardoy, Angela Lamprianidou i Sebastián García Ferro. Des del 2012 co-dirigeix la mostra de dansa contemporània Mostra IN SITU, amb seu a l’Arts Santa Mònica. Com a professora ha impartit classes de dansa creativa, dansa contemporània, i improvisació des de 2007 a diversos centres com Tragantdansa, Eòlia i CSD de l’Institut del Teatre de Barcelona, entre d’altres.


Curs passat:

Del: 10/01/2018 al 14/06/2018
Dimarts i dijous de 18:30h a 20h.
Preu: 150€. Mig curs: 90€
10% de descompte pels socis de l’APDC i de l’APCC, alumnes CSD, alumnes MOVEO i alumnes regulars de la Visiva.