Menu

Al taller Èxits musicals com motors per al moviment m’agradaria compartir les eines de creació, relacionades amb el meu projecte Radio Hit, on tracto els èxits musicals, els hits, des de diferents angles.

Els hits, són una cosa que tots coneixem i gaudim d’escoltar i cantar. Moltes vegades també els ballem a les discoteques, a la sala d’estar, sota la dutxa, ens van movent mentre prenem el metro, però com els ballaríem si algú ens està mirant?

El taller estarà dividit en tres parts:

La primera part del taller la dedicarem a la relació entre la música i el moviment. Intentarem despertar la connexió cos-música i treballarem el seu ritme, melodia i emoció.

Un cop despertat el nostre cos i la seva sensibilitat per la música, intentarem trobar la manera de ballar els nostres hits preferits. Com els ballem? Quins records estan connectats amb ells? Com els podem presentar al públic?

A la tercera part mirarem els hits més en general i intentarem buscar la manera de representar hits específics amb el moviment.

Urša Sekirnik es va graduar a SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) al 2011 i actualment treballa com a performer, ballarina i docent. En el seu treball està buscant maneres de trobar un terreny comú amb el públic, ja sigui en un nivell emocional tot compartint una història personal on el públic s’hi pugui sentir identificat (com en Les il·lusions visibles d’un cos congelat, 2011/2012 i L’altre buit, 2013) i/o a través de l’(ab)ús de canals àmpliament utilitzats com l’Skype (Les il·lusions visibles d’un cos congelat), blogs (Arriving.Soon., 2011) i botiges web (À la Cart Performance Webshop, 2014).

Al 2010 l’Urša esdevé cofundadora de KUD NUM, un col·lectiu artístic multidisciplinari i una productora amb seu a Škofja Loka, Eslovènia. Com a ballarina va participar en la peça The Show Must Go On de Jerome Bel i ha estat col·laborant amb la Joana Serra (Espanya), CollectifPoPs (Espanya), Phoebe Osborne (Estats Units), entre altres. Actualment està dins del projecte OVNI del col·lectiu Big Bouncers, amb qui també comença una nova creació per a públic infantil Jungla.

Ha estat convidada a diverses residències (tragantDansa, Barcelona; Muelle3, Bilbao; CUK Kino Šiška, Ljubljana; CC Albareda, Barcelona; CC Barceloneta, Barcelona; Dance Theatre Ljubljana; Moveo, Barcelona; Estruch Sabadell, Espanya; NDA, New York; nunArt, Barcelona, Castellbell I Vilar) i ha desenvolupat el seu treball en col·laboració amb altres artistes nacionals i internacionals (Aksioma – Institute for Contemporary Arts, Ljubljana; CUK Kino Šiška, Ljubljana; Zavod Bunker, ljubljana; Eye Amsterdam; Drugo More, Rijeka; Antic Teatre, Barcelona…).


Curs passat:

Del: 01/12/2018 al 01/12/2018
De 10h a 17h
40€
Taller intensiu