Menu

El taller serà una plataforma per sintonitzar i millorar les nostres habilitats d’actuar i sensibilitzar la nostra intel·ligència corporal.

Aquest curs és centrarà en la força del gest. En el ressò de les nostre accions i moviments com a motor de la nostra composició. Donant èmfasis a cada moviment que és creat i a la lectura d’ell mateix mentre al creem.

Com cada angle del nostre cos i com cada forma corporal emmagatzema una informació i com la lliurem? Aquest serà al focus d’estudi mitjançant l’ús actiu de la imaginació i de la intuïció, l’espontaneïtat i la creativitat en l’acció, el pensament i la percepció, els participants aprenen a utilitzar el cos i veu en el temps i l’espai per crear coreografies i poemes de moviment.

Pels que vinguin de la dansa, teatre, circ, pedagogia, música, cant, hip-hop o qualsevol art performativa, per a tots aquells que estan oferint informació amb la seva fisonomia (veu, ment i cos) i volen submergir-se en la vostra pròpia poesia.

Manel Salas Palau

(Barcelona 1980). Després d’estudiar el Cicle Formatiu Superior d’Activitats Físiques i Esportives, va començar la seva carrera artística com a professor, coreògraf i ballarí de hip-hop. Ensenyant a nivell nacional i col·laborant amb companyies com a Metros de Ramón Oller i Color de Rosa Maria Grau.

Va seguir el seu desenvolupament artístic graduant-se al 2008, al Conservatori de Rotterdam Danse Academy Holanda, que li va permetre obrir les portes a nivell internacional. Va seguir els seus interessos i inquietuds artístiques investigant diferents disciplines relacionades amb el cos i el moviment com la manyaga, Butoh, improvisació i acrobàcia. Des de llavors ha col·laborat en produccions internacionals amb en Julyen Hamilton, David Zambrano, Àngels Margarit, Cobosmika, Editta Braun, Jasmine Morand, Arno Shuitemaker, Vloeistoff, Moviment Lantana, entre d’altres.

Actualment viu entre Holanda, Suïssa i Espanya impartint tallers internacionalment i desenvolupant el seu propi treball, que es presenta a Rússia, Xina, Holanda, França i Espanya; alhora que segueix col·laborant amb altres artistes i produccions internacionals. Així doncs segueix les seves inquietuds artístiques com a procés de cerca en contínua transformació.


Curs passat:

Del: 17/09/2019 al 21/09/2019
De 18h a 20h
75€