Menu

L’objectiu d’aquest taller és la de compartir eines de composició per a la creació, vinculades a la peça de dansa 2m2 realitzada amb ballarins no professionals. El taller està dirigit a aquelles persones que tinguin interès en el procés creatiuo en la seva fase inicial.

A la primera part del taller farem un treball d’escalfament preparant el cos per a l’acció de manera dúctil, àmplia i orgànica. En la segona part aprofundirem en el treball d’improvisació-composició a través de diferents estímuls per a trobar eines que ens encaminin a la creació, prenent com a referent alguns dels detonants de 2m2 com: el caos/ordre del moviment a l’espai, composar partint d’una imatge, l’estímul de la música (quina energia de movimiment, quin imaginari desperta), la repetició de moviments o gests, en quina part del nostre cos posem el focus per a moure’ns. Finalment cadascú portarà a terme la creació d’una escena o esboç d’aquesta per a posar en pràctica les eines compartides.

Aquest taller anirà acompanyat d’unes portes obertes del treball en procés de la peça: 2m2 Dissabte 9 de maig 21h. Entrada: bo d’ajut. Imprescindible reservar assistència a: escena@lavisiva.org

Biografia

    La Infinita

    LA INFINITA companyia, que forma part del projecte “Danza para Todos”, obre les portes del seu assaig per a compartir 2m2 2m2 és el que ocupa aproximadament la pell del cos humà. Qui habita aquests 2m2 de pell? és important saber-ho? Potser el que és imprescindible és deixar-se portar per la improvisació, l’error l’atzar. Tràiler: http://youtu.be/grvqqGTlQrk

    Andrea Acosta

    Professora d’expressió corporal, ballarina i coreògrafa. Formada en tècnicas com el Contact, Moviment Autèntico, Improvisació i Composició, dansa contemporània, expresió corporal i ioga. Els anys 2002 i 2003 rep el segon premi al Certamen Coreográfico de Madrid amb la companyia Viento Sur, amb les peces Ay de mí i Creí que no me veías. Entre 2009 i 2010 forma part de la companyiaa Lila Parra i de diferents grups treballant com a ballarina i coreógrafa. Des de l’any 1999 treballa com a docent coordinant grups de nens de dansa creativa i d’adults de danza contemporània i improvisació. Actualment combina el desenvolupamemt artístic i la feina com a docent. Els seus últims projectes han sigut la dirección de Bien&Danza, videodansa amb persones amb situació de discapacitat mental i la direcció de la peça CUERPO i 2m2 amb ballarins no professionals.


Curs passat:

Del: 09/05/2015 al 09/05/2015
10h a 14h
25€
10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD