Menu

Us presento un taller que proposa trobar el plaer en la mentida. Si el fet escènic és una representació, una farsa, per què ens preocupa tant la veritat? ¿Què és la veritat? ¿Quantes veritats podem trobar a partir d’un mateix text, d’un mateix actor? L’objectiu del taller serà convertir un pre-text, creat a partir de notes autobiogràfiques, en un nou text, en aquest cas escènic. Jugarem i mourem el text de varies maneres fins a trobar la que s’ajusti a les seves necessitats creatives, obtenint com a resultat un text que es materializarà en forma de fet escènic. Per una altra banda treballarem sobre accions escèniques. Treballarem amb eines provinents del teatre gestual, textual, la narració oral escènica, la performance i el clown, sempre de manera lúdica i des del plaer, independentement de l’estil concret de la proposta que cadascú decideixia realitzar.

Cris Celada Vaig néixer viure a Madrid on vaig portar a terme els meus estudis universitaris en Magisteri Educació Especial a la vegada que em formava en Art dramàtic, moviment escènic i doblatge. El 2005 canvio de ciutat i vaig a viure a Barcelona, on vaig desenvolupar la meva pròpia activitat teatral, combinant creacions de tall més contemporani amb espectacles de cabaret i cafè teatre. Actualment formo part del Col·lectivo ARTAS, associat a La Poderosa (Barcelona); treballo en l’equip de “Bad Translation”, l’últim muntatge de Cristina Blanco; sóc actriu a la companyia El Conde de Torrefiel a “La chica de la agencia de viajes nos dijo que había piscina en el apartamento”, i acabo d’estrenar el segon espectacle de la meva companyia El Pollo Campero, comidas para llevar, “Las actrices siempre mienten”. Des del 2014 formo part del projecte Leer es Sexy, que crea videopeces a partir de la suma de pensament i cultura pop.


Curs passat:

Del: 12/05/2018 al 12/05/2018
De 10h a 17h
50€
10% de descompte pels socis de l’APDC i de l’APCC, alumnes CSD, alumnes MOVEO, alumnes regulars de la Visiva, usuaris de Teatron i Col·lectiu d’artistes independents