Menu

Tot al nostre voltant és una possible font de so, parem atenció o no, estem envoltats de so. El nostre cos és un altre exemple, conscientment o no, qualsevol moviment o acció que realitzem acabarà formant part de la B.S.O. del món que habitem.

L’objectiu del taller és començar a prendre consciencia d’aquest fet, i submergir-nos en les seves possibilitats expressives. Mitjançant el joc, la intuïció i l’escolta, treballarem diverses eines, pautes i improvisacions – físiques, vocals, rítmiques, espacials – amb la fi d’obrir les orelles i relacionar-nos amb l’espai sonor des d’una altra perspectiva, per què no dir-ho, més física.

David Climent. Neix a Castelló el 1977, fill d’una carnissera i un paleta. La influència artística més propera és la del seu oncle Paulino, cantant en orquestres per a noces, batejos i comunions. Abans de descobrir la vocació creativa, desenvolupa diferents activitats, com boy scout , atleta, paleta, ajudant de topògraf o cambrer, entre altres.

Des de 2003 és co-director i intèrpret amb Loscorderos.sc, desenvolupant un llenguatge propi amb el que han aconseguit diversos reconeixements com, el Premi Ciutat de Barcelona 2017 i Premi de la Crítica de Barcelona 2017 per ‘Afasians The last conference’ [2016], Premi FAD Sebastià Gasch 2013 i Premi al millor espectacle del 3r CENIT 2011-Certamen de nuevos investigadores teatrales per ‘El cielo de los tristes’ [2011]; Premi Unnim de Teatre 2011 per ‘El mal menor’ [2010]; Premi Aplaudiment Sebastià Gasch en 2006 per ‘Crónica de José Agarrotado’ [2003] Ha treballat com a intèrpret amb companyies com La Danaus, Sol Picó, La fura dels Baus, Visitants, La viuda, amb creadors com Sergi López, Jorge Picó, Juan Carlos Lleida, Enric Montefusco.. També ha col·laborat en diferents projectes escènics amb companyies i creadors com: Mal Pelo, Joan Català, Cecilia Colacrai, Insectotròpics, Iván Morales, Neus Villa Jurgens, Vero Cendoya, entre d’altres..

Des de 2016 també desenvolupa junt a Pia Nielsen ( Miss Q ) el projecte musical ANIMAL VEGETAL.


Curs passat:

Del: 15/12/2018 al 15/12/2018
De 10h a 17h