Menu

MOVE TO LISTEN A la primera part de la classe extraiem ritme i qualitats de la música, aprenem una varietat de pràctiques per escoltar mentre ens movem. Això ens ajuda a millorar molt la consciència corporal i el ritme del material improvisat. En aquesta part de la classe comparteixo el meu amor per la música i l’escolta.

ASSISTED SOLO (donant suport a un solo) El nostre objectiu serà donar suport a un solo amb la nostra presència i tacte. Cada contacte que rebem porta la informació de pressió, la direcció. Sota el que jo anomeno un “Assisted Solo Journey” (o viatje), crearem un ‘suport a la dansa’, llegir i respondre a la dansa de la nostra parella es converteix en la nostra pròpia dansa. Entendre el moviment i les emocions de la persona que estem ballant amb és vital i pot fer que cada ball sigui diferent.

Biografia

    Albert Quesada

    Albert Quesada (Espanya, 1982) es va formar a l’escola PARTS de Brussel·les (2004-2008) i la Hogeschool voor de Kunsten (Escola Superior d’Arts, MTD, 2003-2004) d’Amsterdam, després d’haver estudiat Filosofia i Enginyeria Multimèdia a Barcelona. Ha impartit cursos i tallers en diferents punts de Bèlgica, França, Àustria, Alemanya, l’Índia i els Estats Units. Al 2005 Albert crea Solo on Bach & Glenn, Solos Bach & Gould (2010), seguit per Trilogy (2011), creada amb Vera Tussing. Albert després es va expandir a coreografies més grans, grupals amb les peces Ensemble (2012) i Slow Sports. (2012). Actualment està de gira del seu últim treball en grup Wagner & Ligeti (2014), alhora que s’adapta Slow Sports tant per a públic jove (Slow Sports Kids) i per al carrer (Slow Sports Outdoors). Des de juny de 2009 Albert ha ballat amb la companyia ZOO – Thomas Hauert (Accords, You’ve Changed, In Vivo Danse, Mono). També actua regularment amb Benjamin Vandewalle. El seu següent duo estarà inspirat en el món del flamenc.

    http://veraalbert.wordpress.com/alberts-work/


Curs passat:

Del: 13/06/2015 al 14/06/2015
11h a 15h
50€
10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD