Menu

Hi ha moltes coses en joc avui en dia. Vivim en una època de gram complexitat i a vegades ens sembla difícil trobar l’espai, el temps i la forma de posicionar-se davant de tantes qüestions que ens interpel·len. En aquest context inestable, buscarem “caure a la realitat” col·lectivament.

Aqui tindrem temps per perdre amb interrogacions que ens afecten, enumerant problemes actuals i possibles respostes formals a través de l’art coreogràfic. Mitjançant un taller teorico-pràctic, agafarem la noció de problema com a punt de partida per la creació, sense recel de posar el dit a la ferida. Fer preguntes una i altra vegada, indagar el mitjà teatral i crear maneres d’estar junts. També ens mourem per diferents llocs de parla, buscant desenvolupar formes d’enunciació d’acord amb les nostres inquietuds. Alternarem l’experimentació entre pràctiques somàtiques i l’escriptura coreogràfica, ja sigui amb paraules en un paper, com a través del gest i de l’ús de la veu. La improvisació i la composició estaran pautades per una visió expandida de teatre,buscant reivindicar la noció d’experiència: alguna cosa que succeïx col·lectivament a través de la presència , de la poètica, del risc i de la relació amb l’altre. Un espai per al pensament, el llenguatge, la sensibilitat i l’acció.

Biografia

    João Lima

    João Lima actua com a performer, coreògraf i professor. Dóna el Curs d’Investigació i Creació Coreogràfica de Forum Dança (Lisboa) i també la Formació ESSAIS, al Centre National de Danse Contemporaine d´Angers, a França. Participa en diverses películ.les com a actor, director de repartiment o coreògraf. Cofunda un fòrum d’arts performatives a Recife i ensenya a diverses organitzacions artístiques com; tragantDansa i Area Dansa (Barcelona). Entre les seves creacions es troben; O Outro do Outro, Ilusionistas, i més recentment Morder la Lengua.

    www.joaolima.info


Curs passat:

Del: 08/10/2016 al 09/10/2016
11h a 15h
50€
10% descompte socis APDC i APCC