Dins del cicle LLARGAVISTA 2018
Nivell: Per tots els públics amb ganes de seguir indagant les capacitats d’actuar i comunicar) Actors, ballarins de qualsevol disciplina, B-boys. B-girls, músics artistes de veu, mestres, etc…. La meva intenció és entrenar l’estat d’alerta on cos i ment són un. L’estat que fa que l’actuació, la performance succeeixi. Quan la dansa amb els seus moviments es converteix en una actuació? EL laboratori se centrarà a portar consciència de la nostra pròpia intel·ligència, obrint la percepció dels sentits per llegir el que està passant a l’interior de nosaltres i al que ens rodeja mentre actuem. És un diàleg constant, com es modifica l’espai amb la nostra dansa i com l’espai ens modifica a nosaltres. Abraçarem l’espontaneïtat a través de tasques físiques concretes, que ens conduiran a articular el desconegut. Exercicis físics en grup seran una part important del taller per explorar el poder de les nostres accions. L’objectiu és escolpir les nostres capacitats performatives i afinar la nostra intel·ligència individual en un treball col·lectiu, que ens permetrà crear infinites constel·lacions. La dansa és un descobriment constant i es troba en una evolució constant passant per moltes etapes. Podem ballar i actuar el que vulguem quan és clar el què ens impulsa, posen a to i canalitzant la nostra intel·ligència que el cos i la intuïció posseeix i ajustant els coneixement que hem anat a recollint al llarg del nostre camí.
Manel Salas estarà presentant el seu treball a l’Antic Teatre els dies 15, 16 i 17 de setembre!! No us ho perdeu! Podeu trobar més info aquí. I participarà en un programa compartit juntament amb Iris Heitzinger, Julyen Hamilton, Paolo Cingolani i Núria Andorrà el dia 14 de setembre, també a l’Antic Teatre. Més info aquí.
Quan la dansa esdevé performance?
La meva intenció és entrenar l’estat d’alerta on cos i ment són un. L’estat que fa que l’actuació, la performance succeeixi. Quan la dansa, amb els seus moviments, es converteix en una actuació?
El laboratori es centrarà en ser conscients de la nostra pròpia intel·ligència, obrint la percepció dels sentits per llegir el que està passant a l’interior de nosaltres i el que ens envolta mentre actuem. És un diàleg constant. Com es modifica l’espai amb la nostra dansa, i com l’espai ens modifica a nosaltres? Abraçarem l’espontaneïtat a través de tasques físiques concretes, que ens conduiran a articular allò desconegut. Els exercicis físics en grup seran una part important del taller per explorar el poder de les nostres accions.
L’objectiu és esculpir les nostres capacitats performatives i afinar la nostra intel·ligència individual en un treball col·lectiu, que ens permetrà crear infinites constel·lacions. La dansa és un descobriment constant i es troba en evolució constant passant per moltes etapes. Podem ballar i actuar el que vulguem quan és clar el que ens impulsa, posant a to i canalitzant la intel·ligència que el cos i la intuïció posseeixen i ajustant els coneixement que hem anat recollint al llarg del nostre camí.
Manel Salas Palau
(Barcelona 1980). Després d’estudiar el Cicle Formatiu Superior d’Activitats Físiques i Esportives, va començar la seva carrera artística com a professor, coreògraf i ballarí de hip-hop. Ensenyant a nivell nacional i col·laborant amb companyies com a Metros de Ramón Oller i Color de Rosa Maria Grau.
Va seguir el seu desenvolupament artístic graduant-se al 2008, al Conservatori de Rotterdam Danse Academy Holanda, que li va permetre obrir les portes a nivell internacional. Va seguir els seus interessos i inquietuds artístiques investigant diferents disciplines relacionades amb el cos i el moviment com la manyaga, Butoh, improvisació i acrobàcia. Des de llavors ha col·laborat en produccions internacionals amb en Julyen Hamilton, David Zambrano, Àngels Margarit, Cobosmika, Editta Braun, Jasmine Morand, Arno Shuitemaker, Vloeistoff, Moviment Lantana, entre d’altres.
Actualment viu entre Holanda, Suïssa i Espanya impartint tallers internacionalment i desenvolupant el seu propi treball, que es presenta a Rússia, Xina, Holanda, França i Espanya; alhora que segueix col·laborant amb altres artistes i produccions internacionals. Així doncs segueix les seves inquietuds artístiques com a procés de cerca en contínua transformació.
Curs passat:
Del: 27/06/2018 al 29/06/2018De 10h a 13h
60€
10% de descompte pels socis de l’APDC i de l’APCC, alumnes CSD, alumnes MOVEO i alumnes regulars de la Visiva.
Curs passat:
Del: 18/09/2017 al 22/09/201710h a 13h
75€
10% de descompte amb el carnet de l’APDC i APCC i alumnes del CSD