Menu

Es proposa un treball específic sobre el contacte, com una forma d’imprimir moviment. Treballarem amb la idea de traslladar informació a un altre cos a través del contacte que ens permeti nodrir-nos de la lògica de l’altre / a. Ho abordarem a través d’una traducció intuïtiva i de la disposició d’eines que ens permetin desenvolupar un mètode de captura particular d’aquesta informació per traslladar-la al cos. D’aquesta manera, el moviment es transforma en una eina perceptiva que autoregula la seva pròpia expressió, construint un cos específic que explora les qualitats de la memòria, les formes de la mirada, de l’escolta amb l’espai i la musicalitat. Al voltant de totes les pautes i eines ens enfocarem en les formes d’escriptura de moviment, identificant els nostres desitjos i interessos al moment de moure’ns, que són els construeixen el nostre llenguatge de comunicació.

Natalia Jiménez Gallardo

Treball com a coreògrafa i ballarina interessada en el moviment des de la investigació, la creació, la salut i la pedagogia. Actualment ampli meva formació a l’Escola Vivencial de Shiathu a Algodonales, Cadis.

Les creacions que donen base al meu univers creatiu són: L_ENTES en co-creació amb la coreògrafa Iris Heitzinger, Proyecto Conjugaciones i LA OBRA VACÍA al costat del dramaturg Jorge Gallardo, algunes d’aquestes propostes formen part de les edicions del 2012 i 2015 del Festival Grec de Barcelona, Mes de Dansa 22 i 23, CIUTAT FLAMENC 2016, entre d’altres. Grup La Bolsa a Barcelona.

Com a improvisadora del moviment mostro interès en dialogar amb la música i m’uneixo a artistes com: Sergi Gómez, Gaspar Alloza i Arnaud Clerc. Vaig tenir una experiència explosiva en Nits de improvisació del Caballo Bailador 2016 al costat dels Za, Cabo San Roque, Sarah Fontán, Clara Tena i Victòria Macarte a l’Auditori de Barcelona, i una altra experiència no menys explosiva a CIM 2016 a Antic Teatre, Barcelona. He treballat amb diversos artistes i companyies com: Guillermo Weickert, Abraham Hurtado, Aitana Cordero, Jeremy Wade, Ex Nihilo, va vertebrar, Àngels Margarit / Cia. Mudances, Senzatempo, Bebeto Cidra, Guido Tuveri, Vértebro, Quim Bigas, Juan Luis Matilla (Da MOPA), Hojarasca danza entre d’altres. Durant tota la meva trajectòria, imparteixo tallers de tècnica i improvisació de dansa contemporània per a professionals i no professionals. També, he participat en projectes comunitaris com el Col·lectiu La Boldina (un grup actiu en projectes socials a través de la permacultura) a Sevilla, amb l’Associació Transformas (teatre social i de l’oprimit) a Barcelona, al costat de Guido Tuveri en la iniciativa social del centre de ioga, dansa i meditació Casa Oliva a Sardenya (Itàlia) i amb Col·lectiu Arriero en les Trobades d’Arts vives i Ecologia a Santa Lucía, Cadis.


Curs passat:

Del: 10/07/2017 al 14/07/2017
10h a 12h
Tot el curs (5 sessions) 50€. Classes soltes: 12€
10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD. Veure PROMOCIONS per a combinar diversos tallers!