Menu

Dins el Cicle Llargavista 2019

Latent: que existeix, però ocult o amagat. Un espai, un moment, una trobada, un estat latent, un estat d’alerta, d’escolta, de lectura, d’acció i decisió, d’obertura al fet que tot, o res, pugui passar.

La intenció d’aquest taller d’improvisació i composició instantània és la de generar un espai/temps per a experimentar, explorar i descobrir diferents maneres d’entendre el cos i les seves mecàniques, l’imaginari i el seu potencial, i les possibles relacions entre els cossos, el temps, l’espai i el significat.

Partirem de diferents pautes de moviment per a aconseguir un cos perceptiu, atent i obert als possibles canvis. Combinarem eines d’improvisació individuals amb composicions grupals, exploracions sensorials amb treballs que desafiïn la potencialitat dels cossos, aconseguint així ampliar les capacitats tant físiques com perceptives dels participants per a poder compartir i generar un “espai en estat latent”.

Cecilia Colacrai (l’Argentina 1979).

Ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània resident a Barcelona des de l’any 2002.

En l’actualitat i des de l’any 2012 forma part del Col·lectiu Big Bouncers (al costat de Mireia de Querol i Anna Rubirola). El col·lectiu ha rebut el Premi Sebastià Gasch, Aplaudiment a la creació emergent, FAD 2015, per la seva primer peça BIG BOUNCE. L’any 2018 són nominades als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques (Catalunya) amb la peça O.V.N.I com a millor espectacle nacional de dansa. També han format part del Projecte En Residència durant l’any 2017-2018 i a l’any 2019 tenen la possibilitat de presentar els seus treballs dins del marc del marc de CONSTEL·LACIÓ BIG BOUNCERS al Mercat dels Flors. (www.bigbouncers.info)

Col·labora també amb creadors com: Joao Lima i Anna Rubirola en la peça “Morder la lengua”, aquesta peça rep el Premi Klauss Vianne amb el qual gira per 5 capitals del Brasil durant el 2016; amb el Gruop LaBolsa i Thomas Hauert a l’espectacle «La mesura del desordre» estrenada al juliol 2015 dins del marc del Festival Grec de Barcelona; amb Joan Català a la peça “5102 m/s” presentada a la Fira de Tàrrega l’any 2018.

Amb els seus treballs en solitari «Sola?» (2005) i «La incorruptible bellesa de la distància» (2011), es presenta a diferents festivals d’Espanya, França, Itàlia, Mèxic, Cuba i l’Argentina.

Ha col·laborat amb diferents coreògrafs i creadors com: Jorge Albuerne, Emmanuel Grivet, Alexis Eupierre, Montse Colomé, Toni Mira i Cia.Nats Nus, Inés Bozza, Cia. Gabriela Solini, Cia. Tumaka’t, espai Tragant-Dansa, espai de creació La Caldera, ha format part de diversos projectes relacionats amb vídeo-dansa desenvolupats per l’Assoc. Cultural Finmatun, entre altres.

Ofereix classes de dansa contemporània, improvisació i composició des de l’any 1997 a l’Argentina i des del 2002 a Barcelona i altres ciutats d’Europa i Llatinoamèrica, també forma part del projecte Sudansa des de l’any 2009 (dansa a les escoles), i del projecte Tot Dansa des de l’any 2016.

Ha format part de la junta directiva de l’APDC (Assoc. De professionals de la dansa de Catalunya) entre els anys 2011 i 2017 i de la Caldera Les Corts fins a l’any 2017.

www.ceciliacolacrai.com


Curs passat:

Del: 16/07/2019 al 20/07/2019
De dimarts a dissabte de 19h a 21h