Menu

La meva dansa es basa en relacions. La relació amb (un) material, amb una pràctica, amb una imatge pròpia, amb (el) (meu) cos, amb l’espai i, finalment amb un públic. I també, les relacions entre el que veig, escolto, sento i penso a cada moment.

De què està construïda la teva dansa? Què et passa pel cap mentre balles? Què es mou? Qui es mou? Què queda? Què es manté? Què està en joc? Parlarem, escoltarem i ens mourem. En aquestes sessions en línia compartirem i navegarem entre aquestes relacions i entendrem el nostre procés mentre ens movem.

El curs s’impartirà en anglès i castellà/català.

Albert Quesada (Espanya, 1982)

Albert Quesada és un ballarí, professor i coreògraf espanyol. Es va formar a MDT (Amsterdam) i PARTS (Brussel·les) després dels seus estudis de filosofia i d’enginyeria multimèdia a Barcelona. L’exploració i la traducció d’estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l’espectador a percebre i escoltar les obres proposades, se situa al cor del seu treball coreogràfic. Al costat d’això, Albert està intrigat pel moviment i la dinàmica de grup, inspirat per la seva col·laboració amb ZOO / Thomas Hauert.

Albert porta a terme projectes artístics tan educatius com per escena. Juntament amb Katie Vickers codirigeix dos programes educatius als Estats Units: un programa de teatre i dansa d’estiu a Mercersburg Academy, i Practicing Performance / Festival Internacional de Dansa.

Al 2005 Albert crea Solo on Bach & Glenn, Solos Bach & Gould (2010). Això va ser seguit per Trilogy (2011), creada amb Vera Tussing, una nit de tres peces curtes que exploren les estructures musicals. Albert després es va expandir a coreografies més grans, grupals amb les peces Ensemble (2012) i Slow Sports (2012), i Wagner & Ligeti (2014), un examen de la nostra comprensió de la música orquestral, Slow Sports Outdoors (2014), Slow Sports Kids (2015), OneTwoThreeOneTwo (2015), un duet inspirat pel món del flamenc, i VIVA (2016), on el grup amateur De Genoten balla les Quatre Estacions de Vivaldi. It’s time (2017) va ser una col·laboració amb Octavi Rumbau, Federica Porello i Zoltán Vakulya. I com artista associat al Mercat de les Flors (Barcelona), ha creat la peça de gran format Flamingos (2019).

Des de juny del 2009 Albert dóna classes a nivell internacional, i ha ballat amb la companyia ZOO – Thomas Hauert (Accords, You’ve Changed, In Vivo Danse, Mono, Inaudible, How to Proceed). També ha ballat per Benjamin Vandewalle. http://acmearts.xyz


Curs passat:

Del: 02/06/2020 al 04/06/2020
Dimarts i dijous de 17h a 18:30h
15€