Menu

Sobre COSSOC

Compartir un moment és un punt de partida que pot durar un sol segon o potser per sempre, però és una cosa que necessitem. Pot ser la cerca de comoditat i seguretat d’una situació delicada, donant suport i confiança per tenir cura un de l’altre. Pot ser un paisatge silenciós, on coexistir, on cada detall es fa visible, sense secrets. Pot ser establir una relació íntima, que posa el duo en una bombolla atmosfèrica densa i personal. On el temps desapareix, per un moment o dos.

A més del món imaginari que el duet transmet, està un construït amb principis físics molt clars. Com a tema principal juga amb l’equilibri. Mentre els dos ballarins mantenen la constant d’estar un sobre l’altre, busquen l’eix exacte de l’altre. Cercant llocs potser menys evidents on realitzar l’equilibri, els dóna la complexitat necessària per sintonitzar-se realment amb el cos de l’altre, escoltant cada petit canvi de pes, cada transferència dins d’ells, entre ells o en l’espai.

COSSOC es va iniciar com a part de la peça Trama de Roser López Espinosa.

Biografia

    Magí Serra

    acaba els seus estudis a SEAD (Salzburg) el 2009, des de llavors treballa com a intèrpret i creador a Barcelona. De 2009 a 2013 treballa en produccions variades a Àustria, Palma de Mallorca i Barcelona. Com a creador, forma part de CollectifPops, presentant el seu treball a diferents països com Àustria, Dinamarca i Espanya. El 2013 comença a treballar per Roberto Olivan a “A place to bury estrangers”. El 2015 treballa per GN / MC a (TTTTT), fent més de 50 espectacles per Europa i internacionals. Des del 2017 comença a treballa per a Roser López a Hand to Hand i en Trama (estrena Mercat de les Flors maig 2019). També col•labora en produccions amb Lali Ayguade (Sa Mateixa) i Roberto Olivan (Socarrel). «. Com a creador va estrenar la seva primera creació Esvorell el 2016 i el seu solo «La mesura del detall» al Festival Sismògraf 2018. Actualment es troba en la creació de dos nous projectes amb Arnau Obiol (músic) i COSSOC amb la ballarina Anamaria Klajnšček.

    Anamaria Klajnšček (1996)

    va començar la seva formació a la seva ciutat natal, Ljubljana (Eslovènia). Va continuar els seus estudis a Amsterdam a l’Acadèmia per a teatre i dansa (MTD). Durant aquest període va treballar amb coreògrafs com Keren Levi, Roser López Espinosa, Julio Cesar Iglesias Ungo, Uri Ivgi i Johan Greben i Milan Tomášik. A més d’això, va crear o co-crear diverses peces i va col•laborar sovint amb músics i el jove compositor Darragh Kearns-Hayes. Va passar el seu darrer any d’estudis treballant per la companyia TanzMainz a Alemanya, on va estar sota la direcció de Sharon Eyal, Guy Nader i Maria Campos i Guy Weizman i Roni Haver. Anamaria es va graduar al juny de 2018. Actualment treballa com a professional independent a Barcelona, en Trama, la nova producció de Roser López Espinosa.


Mostra passada:

10-10-2019 20:30
Portes obertes