Menu

ES PECADO QUE UNA VIRGEN RÍA CON DESCARO és una peça escènica que pren com a inspiració la figura de les murades, també denominades recluses i/o aparedades.

Les murades van formar part d'un moviment polític i d'alliberament femení durant els segles de la Baixa Edat mitjana europea i han estat dones que han decidit apartar-se del món exterior autotapiant-se en petites cel·les dins dels nuclis urbans d'aquella època.

Les cel·les de les murades habilita tot un imaginari del qual s'alimenta la dramatúrgia del projecte: la imatge d'una habitació oberta i tancada al mateix temps. L'espai escènic es transforma en una cel·la on el cos de l'artista s’ofereix com un acte de presència i resistència.

I don’t have a name / I don’t have a name / I don’t have a name / I don’t have a name I don’t want to keep making excuses for myself Excuse me Excuse me I’ve lost my name I don’t have a name / I don’t have a name / I don’t have a name / I don’t have a name I put mine next to yours I’ve lost my name I don’t have a name I’m trying not to be anything I left my name Don’t give me a name Please

Sam Morrison

Biografia

  Milagros García Salgueiro (Buenos Aires, l'Argentina)

  Es titula el 2014 en Mètodes de Dansa per la Universitat Provincial de Córdoba, Argentina, rebent una beca per mèrit acadèmic.

  Mentre viu a Còrdova, forma part dels companyies Altibajos Constante Movimiento, Manifiesto/Movimiento artístico, Cortejo Escena i Cia. Macho i balla a diferents escenaris de la ciutat.

  Des del 2016,viu a Barcelona i ha col·laborat com a intèrpret en ReMouTe de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (2016), LA (HORDE) (2016), LaCerda (2017), Grup Rotonda (2019), João Fiadeiro (2019), LaSúbita (2021), Col·lectiu Lamajara (2020/21), Exploding Fest (2021), Els Informalls (2021-), Big Bouncers (2022), Lucas Condró (2022-).

  L’estiu del 2019 va rebre una beca de La Caldera Barcelona i Atelier Real (Lisboa) per participar en O que fazer daquí para tras (versió extensa) de Joâo Fiadeiro.

  Des del 2018, dirigeix i produeix Si Los Martes Fuera Viernes, on és dedica a l’estudi, la pràctica i la realització de peces de composició instantània.

  Actualment es dedica a la creació del seu primer projecte escènic personal i imparteix classes en espais com Àrea, Espai de Dansa i Creació, Nunart Guinardó, Casa del Moviment, entre altres.