Menu

Fer cua – una pausa a la nostra vida quotidiana. El temps suspès, el no-temps, un acte que situa el nostre cos en un estat determinat, ens obliga a parar i esperar, i ens posiciona en condicions de poder o vulnerabilitat depenent del context i del seu objectiu.

Fent cua és el nou projecte d’investigació de Joana Serra i Urša Sekirnik. Un espectacle itinerant on l’experiència del públic és al centre de la recerca i que pren com a base l’acció de fer cua.

Fitxa artística

  Concepte i interpretació URŠA SEKIRNIK I JOU SERRA
  Dramatúrgia CARLOTA GRAU BAGÉS
  Escenografia MERCÈ LUCCHETTI I JOU SERRA
  Música JOAN COT ROS
  Coordinador tècnic SERGIO ROCA SAIZ
  Suport tècnic JANKO OVEN
  Vestuari URŠA SEKIRNIK
  Fotografia i promo video NORA BAYLACH
  Diseny gàfic ŠPELA DRAŠLAR
  Documentació gràfica NADA ŽGANK
  Producció executiva SABRINA ŽELEZNIK
  Producció EMANAT
  Coproducció ANTIC TEATRE, ESPAI DE CREACIÓ, BARCELONA
  Pàrtners KUD NUM, BUNKER / OLD POWER STATION, LJUBLJANA, SECONDARY PRESCHOOL EDUCATION AND GIMNAZIJA LJUBLJANA, LA VISIVA, LA PODEROSA, L’ESTRUCH – ESPAI DE CREACIÓ DE LES ARTS EN VIU, JSKD – FONS PÚBLIC PER A ACTIVITATS CULTURALS REPÚBLICA D’ESLOVÈNIA
  Suport financer MUNICIPI DE LJUBLJANA I MINISTERI DE CULTURA RS

Biografia

  Urša Sekirnik

  Urša Sekirnik es va graduar a SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) al 2011 i actualment treballa com a creadora, performer, ballarina i docent. És cofundadora de KUD NUM, un col·lectiu artístic multidisciplinar amb seu a Škofja Loka, Eslovenia i des del 2019 forma part de l’equip de La Visiva, espai de creació. En els últims 10 anys ha creat varies peçes sola i en col.laboracićo amb altres artistes.

  Jou Serra

  Jou Serra, creadora interdiciplinar que treballa la llum, l’espai i el cos dins les arts escèniques i la instal·lació. Llicenciada a Salzburg Experimental Academy of Dance (SEAD) i a Éscenica Técnica, Granada. Els últims 7 anys és diseñadora de llums d’espectacles escènics. Des del 2018 codirigeix la compañía Animal Religion. Actualment treballa en el projecte personal Range of Grey.