Menu

Inventari és parar i observar l’entorn per observar-nos a nosaltres mateixes. Posar atenció a què i com observem i a què i com recordem, per transformar-ho a través del cos, de la fotografia, del vídeo, de la cuina, la paraula, l’escriptura o la il·lustració.

Inventariem o inventem? En tot inventari hi ha una transformació. Les vivències que tenim inscrites al cos modulen la nostra percepció i afecten a la nostra memòria. Quan fem inventari intentem ser fidels. Però el que realment ens interessa són les infidelitats que emergeixen amb l’intent de fer inventari. Què agafem de l’entorn? Quin retorn en fem del que veiem?

inventariarinventar #fidelitatinfidelitat #entornretorn

L' Eli fa fotos, balla, cuina, fa performance amb pa, fa estilisme, dona classes de fotografia i a vegades es posa davant del micro de la ràdio. La Iera balla, improvisa, crea, dona classes de dansa, fa comunicació i fa el que pot amb el disseny. Al 2014 demanen una residència artística que s’articula entorn a la natura, la dansa i la fotografia. Aquí comença l’Inventari. Des de llavors, el projecte ha fet residència a l’Espai de Dansa i Natura de Burg / Centre d’Art i Natura de Farrera i a TragantDansa (Barcelona). I segueix mutant a les nostres trobades, obrint-se a noves formes i generant diverses pràctiques que tenim l’oportunitat ara d’aprofundir i compartir a La Visiva.