Menu

PORUSZONY LAS (THE MOVING FOREST)

és una peça de dansa dedicada a famílies amb infants de 6 mesos a 2 anys. El format de la peça permet als infants i a les seves famílies moure’s lliurement per l’espai decidint on volen situar-se, cap a on dirigir la seva mirada, de manera que puguin tenir una experiència única i irrepetible. PORUSZONY LAS (THE MOVING FOREST) proposa un viatge per un ecosistema canviant, on poden aparèixer tota mena d’éssers, formes, colors i sons. Un lloc on els cossos i objectes cobren vida. Un lloc que ens convida a imaginar un món nou.

Fitxa artística: Direcció i Coreografia: Anna Rubirola Creadores i intèrprets: Anna Janczarek, Aleksandra Salej, Monika Parafiniuk – Olsztyński Teatr Tańca.Prolog Col·laboració artística: Big Bouncers Disseny d’espai: Maria Alejandre i Estel Cristià Disseny de llums: Joana Serra Música: Oriol Roca (Hiszpania) Supervisió artística: Katarzyna Grabinska Amb la col·laboració de : Espai de creació La Visiva (Barcelona), L’Estruch Fàbrica de Creació (Sabadell), La Caldera Centre de creació (Barcelona)

ANNA RUBIROLA

Coreògrafa, intèrpret i docent resident a Barcelona.

Actualment forma part del col·lectiu Big Bouncers juntament amb Cecilia Colacrai i Mireia de Querol, amb qui ha realitzat diferents peces (Big Bounce, Big Bounce Site Specific, OVNI, Jungla, Si estiguéssim Soles a l’Univers, seria una gran pèrdua d’espai….), entre altres. Big Bouncers ha rebut l’Aplaudiment a la Creació Emergent dels Premis Sebastià Gasch 2015, i una nominació a millor espectacle de dansa als Premis de la Crítica 2018.

Actualment està dirigint la peça de dansa Poruszony Las per a la Pryzmat Company de Olsztyn, Polònia.

Des del 2015 gestiona l’espai de creació La Visiva de manera conjunta amb Mireia de Querol i Ursa Sekirnik. També forma part de G.R.U.A (Grup de Recerca d’Universos Artístics) juntament amb Pere Faura i Claudia Solwat. G.R.U.A genera nous contextos d’exhibició artística com Caravana de Tràilers (Festival Grec/Festival Sismògraf, Festival TNT), i Tacet (Festival Grec). Forma part del Group LaBolsa que ha creat La Mesura del desordre amb direcció de Thomas Hauert estrenada al Festival Grec 2015. Anteriorment ha col·laborat en projectes de creació amb creadors com Pere Faura, Joao Lima, Maria Montseny, Mira Calix i Alexander’s Annex (Londres), Oriol Roca, i Vrak’ Trio (França). Ha treballat com intèrpret a diverses companyies: Àlex Rigola, Erre que Erre, Sol Picó, Iliacan, Búbulus, Array (Londres), F.& C. Ben Aïm (Paris). Ha participat en els projectes Caldera Express dirigits per Julyen Hamilton i John Jasperse. Ha dirigit la preparació física d’actors en produccions de teatre de Pau Carrió i Àlex Rigola, i creat la coreografia d’Enric V, Nit de Reis i Hamlet, de Pau Carrió. Imparteix cursos de dansa contemporania, improvisació i composició des de l’any 2000 a diferents centres internacionals.

Des del 2016 és professora del CSD (Conservatori Superior de Dansa) de l’Institut del Teatre.