Menu

Durant el 2021 la Cecilia estarà de residència amb dos projectes: R.A.V.E. i REVERB.

R.A.V.E. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination)

“…L’absència de futur ja ha començat. Aquest futur que va acabar, va arribar, una vegada més, la qual cosa suggereix que tal vegada mai hagi deixat de començar…”

(Déborah Danowski y Eduardo Viveiros de Castro, ¿Hay mundo por venir?)

Partint de la idea de finit, límit i fi es proposa una peça escènica que convida a reflexionar sobre l’instint i la insistència dels éssers humans per preservar la pròpia espècie.

El cos en moviment, (agitat, definit, tímid, subtil, reactiu) la llum (o la seva absència) i el so (el cop, la vibració, l’accent, el silenci) seran els encarregats de dissenyar aquest viatge en constant mutació, generant paisatges sensorials tant com confirmacions explosives.

L’esdevenir, la idea de cicle, el retorn al conegut, el revenir, el temps implacable, la idea de permanència versus el canvi, l’indefinit, el previsible, la durada i la incessant transformació, són alguns dels disparadors per a la construcció d’aquest solo que, inevitablement, en obrir hipòtesi sobre el futur les obre també sobre els començaments…

Equip Artístic:

Direcció i interpretació: Cecilia Colacrai Música: Miquel Vic Vila Disseny de llums: Joana Serra Producció: Rita Stivala Espai escènic: Esteban Crucci Assistència de so: Pablo (Mo) Ramírez Fotografia i vídeo: Tristán Pérez Martín Mirada externa: María Muñoz, Joao Lima, María Magdalena Garzón.

Amb el suport de: Certamen Coreogràfic de Madrid, L’animal a l’esquena, La Visiva, C. C. Barceloneta, Azala Espai (Àlaba), Musiberia (Portugal).

Agraïments: Gabriela Solini, Pep Ramis, Carina Aguis i Xavi Moreno.

REVERB

“…el vianant renuncia a la seguretat de la seva llar, se submergeix en l’univers que només espera d’ell que el creui i que, fent-ho, el generi…” (Manuel Delgado, Sociedades Movedizas)

REVERB és una proposta de dansa i música en diàleg directe amb l’espai intervingut, una peça entorn a l’ARA i l’AQUÍ que pretén reivindicar els llocs comuns, de trobada i plens d’imprevistos.

Un so colpeja amb qualsevol superfície i ens retorna, en diversos temps, un ressò complex, est ens ofereix informació sobre l’espai físic. La reverberació, l’accent, la caiguda, la vibració, la potència del cop, o el silenci són disparadors per al moviment, promotors tant d’accions com de sensacions. El cos es relaciona amb l’espai dissenyat pel so, i així, es fa visible l’audible, a través de la musicalitat del gest.

Equip Artístic:

Creació i interpretació: Cecilia Colacrai i Miquel Vich Vila. Producció: Rita Stivala Assistent de so: Pablo (Mo) Ramírez Foto i vídeo: Tristán Pérez Martín.

Amb el suport de: La Visiva i C.C. Barceloneta.

BIO Cecilia Colacrai

Bailarina, creadora independiente y profesora de danza contemporánea, improvisación y composición interesada en la investigación del movimiento y los lenguajes escénicos. Reside en Barcelona desde el año 2002. Actualmente y desde el año 2012 forma parte del Colectivo Big Bouncers y el Group LaBolsa, ambos equipos se gestionan de manera colectiva, tanto en la creación como en la producción; colabora con el artista Joao Lima en diversos proyectos desde el año 2008; desarrolla su propio trabajo en solitario desde el año 2005 y en la actualidad se encuentra en proceso de creación de la pieza RAVE (espectáculo para sala) y REVERB (propuesta para espacios no convencionales).

Ha colaborado con diferentes artistas como: Thomas Hauert, Joan Català, Alexis Eupierre, Emmanuel Grivet, Montse Colomé, Toni Mira, Jorge Albuerne, Asociación Cultural Finmatun, entre otros. Imparte clases de danza desde el año 1997 en Argentina y desde el 2002 en diferentes ciudades de Europa y Latinoamérica. En la actualidad forma parte del equipo docente del Institut del Teatre de Barcelona (CSD). Ha formado parte de la junta directiva de la APDC (Asoc. de profesionales de la danza de Cataluña) la cual le otorga una distinción honorífica por su labor desarrollado durante los años 2011 y 2017. Ha sido socia residente de los espacios de creación La Visiva y La Caldera. www.ceciliacolacrai.com