Menu

Unexploded Bomb

és un videojoc escènic. Una peça de dansa contemporània vehiculada a través de la Ficció Interactiva. És un sistema coreogràfic per una sola intèrpret, conduït per una tècnica i una directora en directe.

La juxtaposició del moviment i la paraula , el treball de fragmentació del cos així com el diàleg entre la llibertat i les limitacions seràn elements a través dels quals s’engranarà la peça. És un estudi enmarcat per la pregunta: Què necessita una pràctica per esdevenir escènica?

FITXA: Equip Artístic

Direcció – Clàudia Mirambell Adroher

Dramatúrgia – Carlota Grau Bagès

Idea original i interpretació – Elena Lalucat

Disseny d’Iluminació – Marieta Rojo

Equip Tècnic

Tècnica – Marieta Rojo

Videographer – Marc Costa

Equip Producció

Assistència producció – Laia Montoya

Assistència comunicació – Anna Moyà

ELENA LALUCAT

Es gradua en Coreografia i Interpretació de la Dansa a l’Institut del Teatre al 2014. Durant un any realitza una formació amb la companyia Zappalà Danza a Itàlia i al 2016 nalitza els seus estudis acadèmics cursant un màster a la London Contemporary Dance School a Anglaterra.

Des del 2016 col.labora com a freelance amb Cia Baal / Catalina Carrasco a “CROTCH”, amb Maresa Von Stockert / Tilted Productions (Londres) als espectacles “Belonging(s)” i “Constructions of Thin Air” i des del 2017 treballa amb la companyia de teatre físic i titelles, Zero en Conducta a la peça “Eh man hé”.

Entre les últimes col.laboracions del 2019 destaca l’últim espectàcle de les Big Bouncers “Si estiguessim soles a l’Univers seria una gran pèrdua d’espai” estrenada al Mercat de les Flors, la peça “Servei de Desubicacions 24h” de Clàudia Mirambell estrenada al Sismògraf i el site specific d’Ana Borrosa “Nightingale” al Castell de Montjuïc dins el marc del Festival Grec.

Es guanyadora del tercer premi del Certamen Coreogrà c de Vic 2016 amb la peça Cúmul del Col.lectiu LEMA i el primer premi de l’Art Jove / Cer- tamen Coreogrà c de Mallorca 2015 amb el solo Catching Air.


Mostra passada:

07-11-2020 20:00
Portes obertes del procés de creació