Menu

EDATS: 4 a 6 anys (germans benvinguts)

La idea central d’aquest taller és el LABERINT. Una idea que és en si mateixa una metàfora de la vida, un mite comú a totes les civilitzacions d’arreu, una escenografia i un espai on jugar. Un límit canviant que podem modificar i transformar, un espai intern i extern per viure, un circuit que ens convida a prendre decisions, una invitació irresistible al joc. Seguint amb el fil d’experimentació que ens ha guiat fins ara volem continuar proposant una experiència artística participativa en l’àmbit de la criança, per a infants, famílies i educadors. Utilitzarem materials no estructurats, dinàmiques de moviment i joc, i generarem mons sonors rics i estimulants. Aquest taller forma part del procés de investigació i creació de “LABERINTS” un nou projecte de Cristina Martí Ninot i Toni Viñals Matas dins el paraigües de CreaMoviment i Moviment i Joc en Família, acompanyat per la Teresa García Valenzuela com a partner creativa.

Cristina Martí Ninot.

Ballarina, creadora i pedagoga de dansa. Titulada en Dansa Contemporània per l’Institut del Teatre de Barcelona 1998, i equivalència d’Estudis Superiors de Dansa en l’especialitat de Pedagogia de la Dansa per l’Institut del Teatre de Barcelona 2010.

Co-fundadora de CreaMoviment i Moviment i Joc en Família (2012) espai on desenvolupo, exploro i comparteixo les meves inquietuds artístiques i pedagògiques a través d’espectacles, tallers i formacions. El moviment em genera moviment, la dansa m’ofereix transformació i viure en aquesta consciència és un regal, és màgic.

Teresa García Valenzuela.

El meu camí s’orienta a l’art de la presència. Aporto la meva experiència i esperit de recerca a contexts educatius, artístics, terapèutics i quotidians. En la meva formació i pràctica professional destaco l’anatomia experiencial de la mà de Jader Tolja, investigador de la relació cos, cultura i identitat. També m’han captivat l'»Awareness Through the Body” de Joan Sala i Aloka Martí, el Seitai, els Viewpoints de la Siti company i fonamentalment allò que es desplega des de l’adonar-se. Des de fa 20 anys compagino l’activitat pedagògica i l’artística des d’una mirada de reconeixement, respecte i repte.


Curs passat:

Del: 07/03/2020 al 07/03/2020
de 11h a 12h
7€/persona
10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD