Menu

En aquest curs integrarem el silenci, l’emoció, la precisió i el joc dins el nostre repertori de possibilitats. Els exercicis tècnics tindran com a èmfasis el pes de crani, ser capaços d’alliberar des de les cervicals, farà poder articular fins a la punta del dit petit del peu. Per tal d’aconseguir això el treball de pelvis, i centre serà fonamental, per fer volar les nostres extremitats. Finalment ens concentrarem en un treball coreogràfic on dedicaré frases de moviment amb un repertori versàtil, i explosiu.

Raquel Gualtero Soriano, va estudiar a l’escola Hoogeschool voor de Kunsten, Modern Theatre Dance, d’Amsterdam. L’any 2006 participa en el programa de beques DanceWEB 2006 dins del festival ImPulsTanz (Àustria).

Ha treballat en companyies com: Magpie Music Dance Company, Companyia Zappala Dansa, Deja Donne, Scottish Dance Theatre, Àlex Rigola, Fabulous Beast Dance Theater, CiaMudances-Angels Margarit, La Patriótico Interesante, Tanz Company Gervasi, Romeo Castellucci, Stephane Boko-Circo du Soleil, Pere Faura, Sonia Gómez, entre d’altres.

Com a creadora ha tingut el suport del CoNCA i la Ramon Llull. Guanya el premi Injuve 2011 a la creació jove. Ha tingut l’oportunitat de mostrar el seu treball a Espanya, Amsterdam, Praga, Polònia, Croàcia, Moçambic i Colòmbia.


Curs passat:

Del: 09/10/2018 al 20/12/2018
Dimarts i dijous de 18.30h a 20h
150€