Menu

Trobades setmanals d'exploració en dansa, moviment i consciència corporal.

CAT

Trobades setmanals d'exploració en dansa, moviment i consciència corporal. Un espai d'experimentació artística i pedagògica que inclou tres eixos: la somàtica (propostes sensorials i improvisacions guiades), la tècnica (estudi de seqüències, mecàniques i dinàmiques de moviment) i l'entrenament rítmic (individual, grupal i col·lectiu). Aquests tres eixos es van alternant, de manera que cada sessió es focalitza en un o dos d'ells. Al llarg del trimestre i de l'any, es van filant les sessions a través de l'observació de l'estat intern i d'altres temàtiques transversals.

La intenció d'aquests entrenaments és compartir i desplegar pràctiques que he anat coneixent o desenvolupant al llarg del temps gràcies a l'intercanvi amb altres artistes, modalitats i dispositius...I a través d'aquestes pràctiques, entrenar diferents habilitats vinculades a la dansa i a la vida mateixa (la consciència anatòmica, la sensibilitat sensorial, l'agilitat, l'alineació, l'escolta grupal, la musicalitat, la paciència...).

Obert a tots els nivells. Recomanat per persones amb experiència prèvia en el moviment.

CAST

Encuentros semanales de exploración en danza, movimiento y conciencia corporal. Un espacio de experimentación artística y pedagógica que incluye tres ejes: la somática (propuestas sensoriales e improvisaciones guiadas), la técnica (estudio de secuencias, mecánicas y dinámicas de movimiento) y el entreno rítmico (individual, grupal y colectivo). Estos tres ejes se van alternando, de manera que cada sesión se focaliza en uno o dos de ellos. A lo largo del trimestre y del año, se van hilando las sesiones a través de la observación del estado interno y de otras temáticas transversales.

La intención de estos entrenos es compartir y desplegar prácticas que he ido conociendo o desarrollando a lo largo del tiempo gracias al encuentro con otrxs artistas, modalidades y dispositivos...Y a través de estas prácticas, entrenar distintas habilidades vinculadas a la danza y a la vida misma (la conciencia anatómica, la sensibilidad sensorial, la agilidad, la alineación, la escucha grupal, la musicalidad, la paciencia...).

Abierto a todos los niveles. Recomendado a personas con experiencia previa en el movimiento.

Biografia

    Emma Villavecchia*

    va completar els seus estudis de dansa contemporània a Bennington College (Vermont, EUA). Entre 2016 i 2019 va ser codirectora artística de Three Planes Collective juntament amb Finn Murphy i Kaya Lovestrand. Junts van col·laborar amb les coreògrafes Isabel López i Elena Demyanenko, presentant les seves creacions a Barcelona, Los Angeles, Nova York i Vermont. Actualment viu a Barcelona, on participa en projectes artístics i pedagògics i desenvolupa les seves pròpies creacions escèniques i audiovisuals en col·laboració amb diversos artistes i centres (Casa Virupa, La Visiva, Galeria Cadaqués). Ha presentat els seus treballs a Casa Elizalde, CC Barceloneta, Festival Sismògraf i festivals internacionals de videodansa. Ha impartit classes, tallers i laboratoris a Rocaumbert, Mercat de les Flors, CC Barceloneta, La Visiva i Casa del Moviment. Recentment ha estrenat la peça Rítmia al Mercat dels Flors, en col·laboració amb el compositor Maurici Villavecchia i les ballarines María Soberón i Urša Sekirnik. Des de 2019, s’està formant como a Educadora Somàtica del Moviment a Movimiento Atlas (Saragossa), escola oficial de Body-Mind Centering ®.

    www.emmavillavecchia.com


Curs passat:

Del: 17/04/2023 al 19/06/2023
dilluns de 18.15h a 19.45h (FESTIU 1 de maig - no hi ha classe)
trimestre 110€ (9 sessions) / classe solta 15€*


Curs passat:

Del: 09/01/2023 al 27/03/2023
dilluns de 18.15h a 19.45h
trimestre sencer 135€ (12 sessions) / classe solta 15€


Curs passat:

Del: 17/10/2022 al 19/12/2022
dilluns de 18.15h a 19.45h
trimestre 110€ (9 sessions) / classe solta 15€*


Curs passat:

Del: 27/04/2022 al 22/06/2022
Dimecres de 19-20.30h


Emma Villavecchia_foto_Pere Virgili