Menu

Nivell: intermig/avançat

La classe està dirigida a tot persona interessada en el moviment i la fisicalitat, professionals o amateurs, amb una mica d’experiència en l’univers de la moviment, actors, ballarins i performers.

El treball és fortament físic, on buscarem despertar, escalfar i habilitar els nostres sentits a través d’exercicis simples de connexió espacial. Pujades i baixades a terra per entrenar la connexió del nostre centre amb la perifèria. Dinàmiques grupals per mantenir-nos alertes. Posarem el focus en l’ús de les mans per escriure espacialment el nostre moviment, la columna vertebral com a motor per al desplaçament i els peus com el suport i el contacte amb la terra. Aquesta classe i entrenament busca bàsicament habilitar els nostres coneixements físics per moure’ns, improvisar lliurement i crear partitures de pensament físic en grups, trios, duos i en solitari.

Tota la informació que comparteixo a classe provenen de la comprensió i entrenament en les tècniques de Flying Low i Passing through, però fonamentalment, de totes les experiències que vaig tenir com a ballarí i mestre. Per tant el material mai és fix i la classe evoluciona en la direcció que la dinàmica grupal ho exigeixi. Mai sé el que vaig a ballar.

MARTIN PILIPONSKY Braier (1980 – Tuc, Arg)

Arquitecte, ballarí i mestre en Dansa contemporània i improvisació. S’ha format de manera independent entre USA, Europa i Argentina, Des del 2004 i fins al 2012 resideix a Barcelona, ​​Espanya. Des del 2012 està instal·lat a Buenos Aires. Ha girat per Costa Rica, Cuba, Espanya, Holanda, Àustria, Eslovènia, Itàlia, França, Estats Units, Mèxic, Perú, Xile, Uruguai, Equador i l’Argentina ensenyant improvisació i ballant en diversos festivals i escenaris internacionals. Ha rebut les beques Tanz ATELIER i el DanceWEB, Viena, Àustria. Ha rebut els suports del fons metropolità de les arts i les ciències (2013 i 2015) i la subvenció de IBERESCENA (2014), PRODANZA 2016 per a la realització projectes independents. Actualment col·labora artísticament amb la mestra i performer Kirstie Simson. Realitza la tasca de docència permanent a Buenos Aires. Continua així, amb el seu propi desenvolupament en l’ensenyament de tècniques contemporànies i improvisació, dóna tallers intensius i regulars a diferents ciutats d’Argentina i del món.


Curs passat:

Del: 31/07/2017 al 04/08/2017
de 10h a 12h
Tot el curs 50€ / Classes soltes: 12€
10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD