Menu

Tornem amb el curs In-Corporo on treballem el cos en moviment a través de l’aprofundiment en el sistema de fàscies. Aquesta vegada estudiarem algunes de les vies myofascials, inspirades en l’estudi de Tom Meyers.

Les trajectòries circulars, en espiral i/o corbes ens donen accés a una major eficiència, ja que en permeten una continuïtat en el moviment així com aprofitar el momentum a través de l’elasticitat.

També pendularem entre una escolta més superficial de la fàscia, com ho son les línies myofascials i una escolta més profunda del teixit més intern. I així arribar a la sensació de globalitat corporal.

Maria Mora

Professora certificada d’Axis Syllabus, ballarina i improvisadora. Va estudiar Axis Syllabus a Brussel·les del 2008 al 2012 i dansa contemporània a Hybrid Studio i Jette Studio. Treballa per diferents companyies i crea diferents espectacles en col·laboració amb altres artistes com Col·lectiu Free’t, Cia Arima i projecte Coordenades. Actualment investiga l’escolta del moviment humà en diferents contextos, des del caminar, el CI, i la improvisació lliure. Està estudiant Teràpia Craneosacral Biodinàmica amb la professora Carme Renalies.


Curs passat:

Del: 18/12/2021 al 19/04/2022
10:00h a 14:30h
65€