Menu

Com fer que alguna cosa succeeixi més enllà del fer? Com el visible fa servei a l’invisible? On i quan s’ha de deixar espai perquè alguna cosa pugui succeir? Què cal nomenar i què és millor mantenir en secret? Què és el que es mou internament en el meu cos en aquests moments? Aquestes poden ser algunes de les preguntes que m’acompanyen en qualsevol procés de creació. En aquest taller de cap de setmana, vaig a compartir algunes pràctiques que porto anys exercitant i que van de la mà d’aquestes preguntes.

Partirem del treball de cos, amb premisses simples que tenen com a objectiu assolir la seva permeabilitat i en com fer el cos més sensible tant a l’espai com a les sensacions internes. Observarem també quins patrons de moviment es repeteixen i quin significat simbòlic se li pot atorgar. Seguirem desenvolupant la pràctica cap a la relació entre l’espai real i l’imaginari, explorant els llocs corporals on neix la imaginació i com traslladar-la a l’espai i incloure al públic. El primer dia estarà enfocat en el treball individual i el segon en trobar estratègies per compartir l’imaginari que s’ha obert amb el públic.

Biografia

    Diana Gadish

    Diana Gadish va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i en el 2007 es gradua de SNDO (School for New Dance Development) -Estudis coreogràfics a Amsterdam-. És allà on comença a realitzar les seves primeres creacions escèniques. Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown iperformance art en diversos països europeus. Al 2008 va entrar en contacte amb el món del clown a través de JangoEdwards, sent membre regular de Cabaret Cabrón i estudiant i col · laborant amb Nouveau Clown Institute. En solitari ha estrenat els espectacles Genesis Joplin, Lucy Live yHandle with care.


Curs passat:

Del: 26/11/2016 al 27/11/2016
11h a 15h
50€
10% descompte socis APDC i APCC