Menu

EDATS: famílies amb criatures de 0-18 mesos Recomanacions: Portar roba còmoda i mitjons antilliscants

Iniciem una programació destinada a les famílies i als més petits; un espai on posem el focus en el moviment com a eina d’aprenentatge, comunicació i expressió. Convidarem al llarg del curs a diferents professionals especialistes en infància a fer una proposta per a tota la família.

Taller musical multi sensorial per a nadons amb cançons originals, música en directe, dansa i jocs d’experimentació.

Un espai segur i tranquil de joc lliure i compartit, on tot es pot tocar, olorar, fer sonar, rodolar, balancejar i posar-s’hi a dins.

Tot el material del taller que s’ofereix per jugar i experimentar, formen part de l’escenografia de l’espectacle NIUSi estan basats en l’obra de l’artista plàstica Eva Vázquez. Part de la seva realització ha estat en mans de pares i mares que compleixen una pena privativa de llibertat als centre d’internament de Brians 2 i de Wad Ras.

Totes les cançons són originals del disc de CANTEM EN FAMÍLIA.

El taller està impartit per Helena Cabo Vila i Anna Català García fundadores de Cantem en Família (2012) que forma part de CreaMoviment des del 2015.

CreaMoviment és un col·lectiu artístic i pedagògic que engega projectes, crea xarxa i comparteix coneixements des del vincle i la mirada respectuosa amb els processos dels petits i dels grans.

Cantem en Família dins de CreaMoviment, impulsa projectes artístics i pedagògics musicals on el cant és el nexe d’unió entre petits i grans.

Helena Cabo Vila i Anna Català García imparteixen tallers de música per famílies amb criatures de 0 a 8 anys els quals han estat la font d’inspiració del disc de cançons originals i la creació de l’espectacle AXUXÉ AXUXÀ. Canten i ensenyen a cantar des de fa més de 15 anys, i son titulades en la tècnica Estill Voice Training System (Voice Craft).


Curs passat:

Del: 30/11/2019 al 30/11/2019
11:00h - 12:00h
7€ per persona
10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD