Menu

Respiració, alegria, moviment, tacte.

Aquests van ser els pilars en base als quals Chen Wei-Lee i Vakulya Zoltan quan van decidir construir el seu taller. Aquesta proposta és l'últim capítol del seu tríptic sobre la síndrome de “burnout”, que va començar amb una peça de dansa anomenada Burnt [the eternal long now] per a l'escenari, seguit de ///SLASH\\ que és una exposició individual feta a través de vídeo i objectes i, finalment, el taller mateix. La voluntat era crear un espai que no estigués centrat en els resultats artístics sinó que es pogués compartir, a partir del que hem après sobre el burnout i els coneixements acumulats al llarg dels anys de pràctica de la dansa, que creiem que té moltes propietats que contribueixen al benestar, a banda de l'aspecte d'entrenament físic.

Per a qui està destinat el taller? Aquest taller està obert a qualsevol persona interessada, però sobretot per a persones que senten la necessitat de relaxar el cos i (o) la ment de l'estrès, el burnout. No cal cap formació en dansa, però un sentit de la comprensió en el moviment ajuda.

Què es pot esperar? S’ofereix un temps per compartir amb alegria, centrant-se en la respiració, un espai per moure's amb llibertat i mobilitzar les articulacions, tocar i deixar-te tocar de manera empàtica i deixar-se guiar durant quatre hores d'alleujament.

Amb el suport de NCAF Taiwan.

*Aquesta activitat té un preu més reduït gracies a una beca de NCAF Taiwan.

Biografia

    LEE\VAKULYA

    LEE\VAKULYA el formen la parella de coreògrafs i ballarins Chen-Wei Lee i Vakulya Zoltan. Chen-Wei provinent de Taiwan i Zoltan d'Hongria, tenen la seu a Brussel·les, Bèlgica. Treballen junts des del 2016, creant diverses obres escèniques, exposicions i actuacions per a museus/galeries.

    Chen-Wei i Zoltan s'han dedicat a cristal·litzar el seu propi enfocament del moviment, que sorgeix a partir de la seva pròpia investigació física, inspirada i enriquida per companyies de dansa i coreògrafs amb els quals han treballat anteriorment. Artistes com Voetvolk (BE), Batsheva (IL), Hodworks (HUN) i Mal Pelo (ESP) són els refernts als quals han fet referència durant els seus dos primers anys de col·laboració. Des de llavors, la qualitat de LEE\VAKULYA ha caracteritzat un enfocament físic fluid i definit que desafia les limitacions del cos, jugant amb diverses estratègies de composició en les seves obres escèniques.

    El cos en moviment és el centre del seu treball, el qual pertany i interactua amb el cos social com el seu principal focus d’interès. La seva visió artística se centra en les delicades relacions entre els éssers humans i la societat mentre toquen temes vulnerables en qüestions de límits i proximitat, superant els límits de l'associació i l'empatia.

    Zoltan i Chen-Wei estan especialment interessats en temes que desafien la nostra societat del segle XXI. Together Alone (2016) va ser un espectacle on a través del fenomen siamès, parlaven de la idea de l’associació i l'empatia. Han creat també kNOw FACE (2019) sobre el tema de l'autoreconeixement com a influencer de les xarxes socials en la cultura selfie, The Passing Measures (2020), Ride the Beat (2021),que va donar al públic un espai per ressonar amb alleujament emocional i energia desfermada. Burnt [the eternal long now ] (2022) -que han guanyat el Premi Taishin d'Arts Escèniques 2023- tracta el tema de la síndrome del burnout. /// SLASH \\ (2023) és la seva primera exposició individual que va ser encarregada pel Centre d'Art Digital de Taipei, ha estat una obra amb elements de vídeo i objectes, continuant el tema de la síndrome del burnout, acompanyat del mite grec de Prometeu.


Noves dates:

Del: 02/11/2024 al 03/11/2024
dissabte i diumenge de 10h a 13h
40 €

Inscripcions: info@lavisiva.org