Menu

ME MO RANDOM

és una peça sobre la memòria humana, la meva investigació personal i hipòtesis sobre com funciona la nostra memòria, com recordem alguna cosa, per què recordem el que recordem i oblidem altres coses, com ens arriben els nostres records? Aquestes preguntes es responen a través d’un viatge en l’espai escènic mitjançant la construcció d’imatges i el recompte d’històries sobre memòries autobiogràfiques, sempre jugant amb diferents possibilitats i característiques ofertes per una actuació viva.»

Hanna Tervonen

va néixer el 1992 a Rautjorvi, Finlàndia. Va rebre la seva educació bàsica en dansa en una petita ciutat al sud-est de Finlàndia, al costat del seu propi poble, abans de traslladar-se a Hèlsinki per completar els seus estudis amb diversos professors i estils.

Després d’uns anys a Hèlsinki, volia tenir una visió més multicultural de la dansa i va acabar traslladant-se a Barcelona. Va passar un any en formació privada i després va començar la seva educació superior a l’Institut del Teatre, on es va graduar com a coreògrafa el 2019. Actualment viu entre Barcelona i París.


Mostra passada:

23-07-2021 20:00
Portes obertes del procés de creació. Aforament limitat, reserva de places: info@lavisiva.org