Menu

Parecer felices

és una recerca escènica que parteix de les realitats paral·leles que vivim, dels diferents personatges que interpretem perquè això que anomenem món no se’ns en vagi de les mans.

Hi ha moltíssimes coses aparentment alegres que ens posen una mica tristes, aquest és el motor d’aquesta peça.

Com ens afecta viure a la ciutat que vivim, al país, al món? Com afecta el que veiem al carrer, el que llegim als diaris, al teatre que practiquem? Com es relacionen l’entorn i la pràctica teatral del Pollo Campero?

Què és fer teatre contemporani? Alguna cosa és contemporania pel fet de fer-ho ara, en el nostre present?

No tractem de buscar respostes a aquestes preguntes – perquè sabem que no n’hi ha -. No ens interessa respondre, sinó més aviat deixar que les preguntes mutin, canviïn de lloc, es recol·loquin.

La companyia EL POLLO CAMPERO. COMIDAS PARA LLEVAR neix al març de 2012 i mostra una primera aproximació del seu treball mesos després als IN-FORMALS de la Poderosa (Barcelona, novembre 2012). A partir d’aquí, la companyia continua investigant i realitzant diferents proves escèniques fins que s’estrena la seva primera peça completa titulada SEKVANTARO. PIEZAS CODEPENDIENTES DE DURACIÓN RELATIVA EN LAS QUE LAS ACTRICES INTENTARÁN NO HACER TEATRO en el marc del festival internacional de nous investigadors escènics V CENIT (TNT-Talaia), on reben el premi al millor espectacle.

Després d’això, actuen en diferents festivals, entre ells el ACT Festival, on també reben el premi a la millor direcció. Paral·lelament, reben el premi al millor espectacle revelació en els II Premis Andalusos de Teatre. Giren amb aquest primer espectacle per diferents sales i festivals (GREC-Antic Teatre Barcelona, Escena Oberta-Burgos, Festival Intacte-Vitòria, FRINGE-Escorxador de Madrid, Festival Fronterer-Santander, , Ateneu MuchaVida-Madrid).

En 2016 estrenen la seva segona peça, Las actrices siempre mienten, en el marc del Festival Salmôn. Reben el Premi del Públic al FITT Noves Dramaturgies, Tarragona 2017. Participen en el Festival Flare, Manchester, i en el Cena Cumplicidades, Recife, Brasil. Són seleccionades per la gira de Circuit de Sales Alternatives 2017. I comencen a pensar en el seu proper projecte, Semblar Feliços.