Menu

Tears in the rain (Llàgrimes en la pluja) busca preguntar-se per les correspondències entre els estats de la naturalesa i els estats interns de l’ésser humà, partint de la similitud entre la pluja i les llàgrimes. En aquest treball artístic, explorem conceptes com el canvi, el deixar anar, allò que roman, la trobada i la naturalesa cíclica.

La Roser Tutusaus i en Tom Weksler comencen a col·laborar al 2017. La seva col·laboració s’estableix a partir d’una pràctica de moviment compartida que anomenen Movement Archery. Movement Archery vehicula per una banda, la vessant pedagògica i per l’altra, es materialitzant en una col·laboració artística sota el nom de Wonderground. Com a Wonderground han creat un espectacle de carrer anomenat RISE amb què han actuat a Grècia, Portugal i España. També són convidats per a crear en escoles de formació professional de dansa com SEAD (Salzburg, Áustria), Codarts (Rotterdam, Holanda) i PERA (Xipre).

Tears in the rain és el seu primer espectacle per a teatre de llarga durada i es podrà veure dins del programa de la Quinzena Metropolitana al Març del 2022.


Mostra passada:

04-03-2022 19:00
Portes obertes del procés de creació